On the job

“Neem een kijkje in de keuken van Appart. Bloed, zweet, tranen en vooral veel fun.”

Wie zijn die gasten van Appart en wat doen die eigenlijk allemaal? Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt en dat betekent dat wij houden van ons werk. Achter al ons hobbywerk zit bloed, zweet en tranen, maar vooral ook heel héeeeel veel lol en plezier. Neem anders maar eens een kijkje in de keuken van Appart!

familieportret
quote

‘Time to shine!’

appart | 05-10-2016

Er zijn dagen die 'normaal' de revue passeren, maar de Ondernemers Vakdagen in Venray waren speciaal. Wij waren aanwezig met een eigen stand, uiteraard in onze eigen stijl!

quote

‘Fantastisch fruit feest’

appart | 18-09-2016

Het hele team is maanden bezig geweest met met de voorbereidingen van het fruitcorso in Tiel. Wat is het dan heerlijk als het moment eindelijk daar is! Met dit geweldige team hebben wij het weekend in Tiel doorgebracht.

quote

‘vloggers op de foto’

appart | 07-07-2016

Wie heeft er honger?! Vloggers Sylvana en Przemek maken elke week een vlog over hun werk als kok bij Château St. Gerlach. Wat zijn wij nog van plan met deze twee? Paul heeft ze in ieder geval alvast op de foto gezet!

quote

‘Gezinsuitbreiding in de Betuwe’

appart | 13-04-2016

Onze Appart Family wordt uitgebreid met de kleurrijkste familie uit Tiel. We kunnen er nog niet te veel over kwijt maar duidelijk is wel dat het derde weekend in september een groot feest zal worden.

quote

‘Vers bloed voor appart’

appart | 07-03-2016

Wij presenteren jullie: Monique. Vanaf maart 2016 zal zij onze backoffice komen versterken! Met haar ervaring zal zij ervoor zorgen dat er nog meer superhelden gaan ontstaan.

quote

‘Fotoshoot in hartje Eindhoven’

appart | 02-03-2016

Voor Stomydo was Eindhoven het decor voor een ontzettend mooie fotoshoot. Tijdens deze fotoshoot werden tevreden gebruikers van de Stomadouche op de foto gezet. De eerste foto's zijn te bewonderen op de nieuwe website van Stomydo: www.stomydo.nl

quote

‘Say Cheese!’

appart | 18-02-2016

Als partner van Open Coffee Weert mogen wij regelmatig netwerkende ondernemers op de foto zetten. Ditmaal waren we bij Restaurant-Lounge Amusant in Weert. Alle foto's van deze netwerkochtend zijn te zien op: http://oc-weert.nl/over-ons/foto-album/

quote

‘Social Media training in een slijterij’

appart | 15-02-2016

Ooit wel eens een training midden in een slijterij mogen geven? Wij ook niet, maar het is ons toch wel overkomen. Max mocht midden in de winkel een social media training geven aan Mitra Roermond-Maasniel. De omgeving werkte in ieder geval inspirerend..

quote

‘Het kan vriezen, het kan dooien’

appart | 18-01-2016

De nieuwe collectie van Ons Huis moest op een unieke locatie gefotografeerd worden. Ook al was het ontzettend koud, het weerhield ons niet om in een oude fabriek het meubilair te fotograferen! Van het resultaat kreeg iedereen het weer warm.

quote

‘Appart bezorgservice. Soort van..’

appart | 18-12-2015

Zo net voor kerst hebben wij weer een leuke verrassing voor onze Appart Family! Vele avonduurtjes zijn erin gegaan maar het moment is dan eindelijk daar! Paul en Koen gaan ons kerstverhaal persoonlijk verspreiden.. Laat je betoveren!

quote

‘Pitchen als een baas’

appart | 17-12-2015

Drie start-ups, drie pitches en maar drie minuten. Op uitnodiging van de Rabobank mocht Paul namens appart een inspirerende pitch geven voor vele mede-ondernemers. Iedereen in de zaal mocht ballen gooien ter waarde van €10 euro en de Rabobank deed daar nog eens €500 euro bij. Hierdoor mocht Paul naar huis met een heel leuk kerstcadeau! Hulde voor zijn killer pitch!

quote

‘Mmm, hamburgaah’

appart | 17-11-2015

Als je een leuke vervolgopdracht van Quality Food Marktzicht krijgt die te maken heeft met eten, moet er natuurlijk eerst geproefd worden... It's a tough job but someone's gotta do it.

quote

‘De databoys op pad!’

appart | 1-10-2015

Onze programmeer helden hadden gisteren onze eigen data verlaten voor een hele dag Big Data. Roy en Jordy waren bij de Big Data Expo waar ze ontzettend veel inspiratie hebben opgedaan voor appart!

quote

‘Hoppa, 500 likes gepasseerd!’

appart | 14-08-2015

Deze week hadden wij een kleine reden om te proosten. Wij zijn namelijk de 500 likes gepasseerd! Iedereen bedankt voor het volgen!

quote

‘Illustreren als een baas’

appart | 28-07-2015

Eindbaas Paul is weer flink op dreef vandaag. Deze keer zet hij zijn illustratie skills in voor cartoons voor Service voor Bedrijven. Als een vis in het water.

quote

‘Op de bank bij..’

appart | 14-07-2015

Elk half jaar mogen we bij ONS HUIS Reuver de interieurfotografie verzorgen. En zoals jullie kunnen zien, ligt ons dat fotograferen wel. Vandaag was het weer zover en hebben wij ons zeer goed vermaakt!

quote

‘Helemaal up to date: het Mediapark Jaarcongres’

appart | 19-06-2015

Elke dag leren we bij en laten we ons inspireren. Zo ook vandaag! Want veel inspiratie is wat ons beloofd werd op het Mediapark Jaarcongres 2015 en inspiratie is wat we gekregen hebben, hoor. Wat een beleving was dat!

quote

‘Tarrantino, Spielberg.. eat your heart out ;-)’

appart | 01-05-2015

Wisten jullie dat Max ook een held is in video editing? Ben jij benieuwd naar waar hij aan werkt? Houd dan de ik ben ZZP website en Facebook pagina goed in gaten!

quote

‘Gave postercampagne!’

appart | 28-01-2015

Alle knappe koppen die wij de laatste weken hebben gefotografeerd, worden vandaag door Roermond verspreid.. ..nu eerst naar BC Broekhin! Wat een gave postercampagne is dit geworden.

quote

‘Nieuw jaar, nieuw logo’

appart | 08-01-2015

Het is alweer 2015! Paul en Koen zijn het er over eens. Het eerste nieuwe logo van het nieuwe jaar is een feit!

quote

‘Achter de schermen!’

appart | 25-11-2014

Vandaag hebben wij Roermond van bijna alle kanten gezien, van het Laboratorium van het Laurentius Ziekenhuis Roermond en de apotheek in Maasniel tot de gymzaal van BC Broekhin. Iedereen alvast bedankt voor de bijdrage aan de postercampagne van BC Broekhin.

quote

‘Nieuwe superman film?’

appart | 06-10-2014

Wat hebben superhelden, OJBS de Triolier, Commit freerunning en CineCult Productions met elkaar gemeen? Binnenkort het resultaat!

quote

‘Sneak peekje :-)’

appart | 02-10-2014

Alvast een sneak peek van een bijzonder, nieuw project. Mede mogelijk gemaakt door de kids van Stichting Toneelgroep Reuver.

quote

‘In de steigers’

appart | 02-06-2014

Waar All Kinds of Tattoo's & Hair aan de voorzijde hard werkt aan het uiterlijk van de zaak. Zorgt appart achter de schermen, voor een bijpassende Facebook pagina in aanloop naar de nieuwe website.

quote

‘Niks te gek!’

appart | 26-05-2014

Niks is te gek voor appart! Voor creatieve professionaliteit gaan wij tot het uiterste. Al moeten we daar Paul voor in een wiellader de lucht in laten gaan.