‘Full service marketingcommunicatie. wat betekent dat nu?’

appart

Reuver
Wij willen graag even wat duidelijkheid scheppen. Al een tijdje is appart een full service marketingcommunicatie bureau, maar wat betekent dit nu eigenlijk? Veel mensen die wij spreken vinden het vanzelfsprekend nog moeilijk te begrijpen. "Jullie maken toch websites?" krijgen we vaker te horen. Dat klopt ook helemaal, maar dat hoort erbij en is eigenlijk maar een fractie van wat wij kunnen betekenen voor een organisatie!

Oké, laten we even teruggaan in tijd. Bijna 3 jaar geleden zijn wij gestart als een reclamebureau waarbij er in eerste instantie alleen grafisch werk werd verricht. Denk hierbij aan logo en huisstijl ontwerp en ander drukwerk. Al snel volgden ook website design, apps, fotografie, video, communicatieadvies, social media advies, trainingen, animatie en meer. Hier ontstaat waarschijnlijk de miscommunicatie. In al die tijd zijn onze diensten dus verder uitgebreid. Maar zoals het misschien al is opgevallen zijn dit allemaal producten en diensten die alleen nog verder zullen uitbreiden. Dit is natuurlijk niet altijd te volgen voor de buitenwereld en dat begrijpen wij heel goed. Zie het als een fietsenmaker, waarvan de een weet dat die fietsen repareert, de ander dat die nieuwe fietsen verkoopt, de ander dat die ook tweedehands fietsen verkoopt en weer iemand anders weet dat hij specialist is in e-bikes. Maar niemand weet dat hij dit allemaal doet en kan. Omdat wij op marketingcommunicatie gebied dus van A tot Z verzorgen (van strategie tot design tot ontwikkeling) en alles onder één dak hebben zijn wij een full service marketingcommunicatiebureau.

Omdat wij van A tot Z verzorgen zijn wij een full service marketingcommunicatiebureau

De marketingcommunicatie branche

Met appart zijn wij werkzaam in de marketingcommunicatie branche. Maar wat betekent dit precies? Helpen wij organisaties in het verkrijgen van een professionele uitstraling? Helpen wij ze aan bekendheid? Helpen wij ze aan omzet? Helpen wij ze de juiste richting op te sturen met een strategie? Helpen wij ze ontdekken wat hun echte verhaal is? Ja dat kunnen wij allemaal, maar dit zijn voorbeelden van wat we voor een organisatie kunnen doen. Echter is dit voor ons in essentie niet waar marketingcommunicatie alleen maar om draait. Wij geloven dat marketingcommunicatie ervoor zorgt dat merken en organisaties in contact gebracht worden met de doelgroep. Al het andere wat bovenstaand beschreven wordt hoort bij het effectief in contact brengen met je doelgroep.

Wat doen wij dan eigenlijk?

Wat doet een full service marketingcommunicatie bureau dan eigenlijk? Zoals wij het bij appart zeggen, maken wij het strategisch, creatief en technologisch mogelijk je doelgroep(en) te bereiken. Het resultaat is een professionele uitstraling, nieuwe strategie, nieuwe en de juiste klanten, meer omzet, meer bekendheid en genoeg onderscheidend vermogen voor de toekomst. Voor ons is klantkennis hierin de heilige graal. Toekomstige marketing wordt meer één-op-een marketing, gepersonaliseerd en afgestemd op de reis die een individuele klant aflegt. Elke klant heeft namelijk touchpoints (contactmomenten) in zijn of haar klantreis. Touchpoints waar de klant in aanraking kan komen met jouw organisatie, informatie, producten en/of diensten. Denk maar eens na wat jij allemaal doet als jij nieuwe schoenen gaat kopen. Van welke middelen en kanalen maak jij allemaal gebruik tot dat jij dat paar schoenen echt daadwerkelijk koopt? Datgene is je klantreis, die je continue voor elk product of dienst, klein en groot, aflegt.

Wij creëren vanuit appart voor onze opdrachtgevers de beste ervaringen bij alle touchpoints in hun klantreizen. Zo ontwikkelen wij dus o.a. resultaatgerichte strategieën, doordachte online platformen (website, e-commerce, communities), korte en lange termijn themacampagnes, creatieve content (design, film, foto en tekst) en (web)apps die klanten gebruiken.

Ons doel is om jouw doelgroep(en) op een creatieve en verrassende manier in contact te brengen met jouw onderneming. Deze ervaringen creëren wij met onze producten en diensten die jouw beoogde doelstellingen behalen.

Wij trakteren!

Wil je weten hoe onze werkzaamheden in de praktijk werken en wat onze Appart Family er van vindt? Neem dan contact op met ons en we leggen het je graag uit onder het genot van een bakje koffie!