‘De samenleving bewust maken van gezonde voeding’

door: appart

Reuver Het klantenbestand van appart is divers, dat blijkt wel uit de uiteenlopende artikelen in onze Appart Me-krant. Ook ZZP’ers ondersteunen en helpen we bij hun vraagstukken; van een huisstijl en website tot een positionering! Graag zetten we hen dan ook in het zonnetje in de ‘ZZP-er van het kwartaal’-rubriek. Deze keer: Audry Kessels met haar eigen bedrijf Audry’s…

Audry Kessels is eigenaresse van ‘Audry’s’, een broodjesservice uit Swalmen, met de focus op gezond en natuurlijk eten. Audry klopte aan bij appart met haar idee en haar droom om van gezond eten een bedrijf te maken.

Samen met Audry ontwikkelde appart het concept ‘Audry’s – Natuurlijk Genieten’. Met haar kennis en ervaring als kok in diverse restaurants én afgestudeerd als gezondheidsconsulente in voeding, gezondheid en leefwijze wil ze de samenleving bewust maken van gezonde voeding. Deze gedachte staat dan ook centraal binnen Audry’s; alle broodjes en lunchpakketten zijn gemaakt met streekproducten en de meest pure en natuurlijke ingrediënten. Het thema gezondheid en bewustheid werd zelfs doorgevoerd in haar verpakkingen, welke van biologisch afbreekbare stoffen zijn gemaakt.

Het thema gezondheid en bewustheid werd zelfs doorgevoerd in haar verpakkingen

Met haar bedrijf verzorgt Audry niet alleen luxe broodjes, maak ook complete lunch- en businesspakketten. Ze richt zich dan ook hoofdzakelijk op bedrijven in de omgeving van Swalmen en Roermond, waar ze in pauzes en tijdens meetings de lunch verzorgt.

appart ontwikkelde voor Audry het creatieve concept, ontwierp een logo met bijpassende huisstijl, flyer én verzorgde de fotografie van haar producten. Tevens was appart verantwoordelijk voor de ontwikkeling van haar website, waarin niet alleen de identiteit van Audry’s duidelijk naar voren kwam maar ook fotografie een mooie plek kreeg. In het concept, de ontwikkelfase en de uitvoering stond liefde voor gezond en lekker eten centraal! Al honger gekregen? Neem dan vooral eens een kijkje op de website van deze ZZP’er voor nog meer lekkers…