‘Service voor Bedrijven’

door: appart

Reuver Iedereen kent het wel: de grote schoonmaak. Eén, misschien twee keer in het jaar een dag waarop het huis helemaal spik en span wordt gemaakt. Voor bedrijven ligt dat net even anders. Om bedrijven te ontzorgen op het gebied van alle schoonmaakwerkzaamheden is er Service voor Bedrijven, gevestigd in Venray. Van kantoorpanden tot productiehallen, orthodontistenpraktijken tot champignons compostverwerkingsfabrieken. Wij spraken Sergio Reijnders, het hoofd van dit bedrijf dat in 2008 is opgericht door zijn ouders.

Sergio werkt al sinds de oprichting van Service voor Bedrijven binnen het bedrijf. Dit begon met het echte poetswerk, maar breidde zich steeds meer uit naar kantoorwerk. Tijdens zijn opleiding marketing en communicatie groeide hij mee in het bedrijf, waarbij zijn ouders een steeds minder grote rol zijn gaan spelen. Sinds het afstuderen van Sergio staat hij aan het roer, waar hij naar eigen zeggen “vliegende keep” is: waar een tekort aan mankracht is, springt hij bij.

Ons gezicht hebben we zeker laten zien.

Het ondernemerschap bevalt Sergio wel. In het begin komt er veel op je af, er is veel nieuw en de omgeving heeft hoge verwachtingen. Om hierop in te spelen is hij bewust bezig geweest met het vergroten van de naamsbekendheid, met name in lokale media en in de krant. “Ons gezicht hebben we zeker laten zien”, lacht Sergio. Of dit heeft geholpen? Hij denkt van wel. “Er zijn nog steeds klanten die zeggen ‘Jullie waren op televisie!’”. De afgelopen jaren heeft Service voor Bedrijven dan ook een groei doorgemaakt. Van geen naar negen medewerkers en een verhuizing naar een kantoorpand. Deze groei zet nog steeds door, zowel binnen het bedrijf als in het aantal klanten.

Wie voor Service voor Bedrijven kiest, kiest voor een kwalitatieve, meedenkende en eerlijke schoonmaakservice. Ze houden zich bij de klussen die ze echt kwalitatief uit kunnen voeren. “Je moet ook nee kunnen zeggen”, aldus Sergio. Tegenwoordig strekt de klantengroep zich van Baarlo tot Boxmeer. Binnen deze radius kunnen ze kwaliteit garanderen zonder extra kosten te hoeven rekenen. Hierop krijgt het bedrijf veel positieve reacties, waardoor goede verhalen rond beginnen te gaan in de omgeving. “We beginnen nu echt naam te krijgen”. De toekomst? Kleinschalig en lokaal blijven, om op die manier korte lijnen te blijven hanteren. Daar ligt de kracht van Service voor Bedrijven. “We hoeven niet de grootste speler te zijn. Wel de beste.”

KLANT AAN HET WOORD OVER appart:
“Bedrijven die voor appart kiezen, kiezen voor een jong bedrijf dat met hun klanten meedenkt. De Appart Me krant is een leuke toevoeging in de Appart Family!”