‘Het voornaamste doel is sponsors bij elkaar brengen’

door: appart

Reuver De tennisclub in Reuver genaamd TC Ruiver is niet alleen een plek waar de sportieve Reuvernaar kan ontspannen, het is ook een verbindende partij voor veel ondernemers uit de omgeving. Maar wat is de visie van TC Ruiver op het gebied van sponsoring, het verbinden van sponsors en het betrekken van de omgeving bij haar activiteiten?

TC Ruiver wil meer betekenen voor de ondernemers die achter hun staan en een groot aantal van de sponsors is ook lid van de vereniging. In sommige gevallen waren de sponsors eerst lid van de club en daarna pas sponsor en omgekeerd. Bij de tennisclub hangen een aantal ‘vrienden van’ bordjes om onder andere de sponsors wat extra aandacht te geven. Door de ondernemers te betrekken in bepaalde toernooien, maakt TC Ruiver hen bewust dat naast hard werken, sporten in dit verband ook erg prettig kan zijn.

Een goed voorbeeld hiervan is de jaarlijkse ‘TC Ruiver Open’ toernooiweek die plaatsvindt op de vrijdag van week 25. Hiermee hoopt de club ook sponsors dichter bij elkaar te brengen en te zorgen voor nieuwe connecties en samenwerkingen, ontstaan uit de sport. Daarnaast vindt er een feestavond plaats waar sponsors ook bij zijn uitgenodigd en worden de sponsoren uiteraard op de website van TC Ruiver genoemd.

De voornaamste reden om te sponsoren is om de club te steunen en tevens ook reclame te maken voor het bedrijf, maar sponsor zijn van TC Ruiver betekent ook dat jouw bedrijf vaker in aanraking komt met een levendige community. De tennisclub kent een behoorlijk aantal leden, waarvan veel jeugd. De jeugdgroep van TC Ruiver is zo groot dat het één jaar zo goed als vol zat. Echter, in 2015 gaat TC Ruiver weer vol voor uitbreiding van de jeugdleden met een aantal keren scholentennis en open dagen, georganiseerd door twee oud-leden van de club. Deze twee dames volgen momenteel de opleiding tot tennisleraar en organiseren dit in het kader van hun afstuderen. Dit wordt ondersteund door de tennisschool TML, die ook de trainingsuren verzorgt.

De voornaamste reden om te sponsoren is om de club te steunen en tevens ook reclame te maken voor het bedrijf, maar sponsor zijn van TC Ruiver betekent ook dat jouw bedrijf vaker in aanraking komt met een levendige community.

Wil jij meer weten over wat TC Ruiver voor jou kan betekenen, als tennisspeler of bedrijf? Bekijk dan de website van TC Ruiver: www.tc-ruiver.nl