‘Bouwbedrijf van den Borst’

door: appart

Reuver Bouwbedrijf van den Borst is ruim 55 jaar geleden ontstaanmet als missie het bouwen én verbouwen van panden voor particulieren en bedrijven. Dit alles begon bij de opa van Han van den Borst, samen runnen zij het bedrijf al 10 jaar. Met het bedrijf heeft de familie van hun hobby, hun werk kunnen maken. Hun motto: vakwerk leveren.

Han van den Borst runt het familiebedrijf reeds 10 jaar samen met zijn vader, die nog steeds plezier beleeft aan het uitoefenen van zijn hobby: bouwen. Samen met nog twee andere medewerkers die in dienst zijn bij Bouwbedrijf van den Borst vormen ze een multifunctioneel team, waarin ieder zijn eigen specialiteit heeft en ze samen alles kunnen. “Met zijn vieren maken we alles van A tot Z”, aldus Han. Dit varieert van schilderijen ophangen tot een trap plaatsen of een dakkapel realiseren. De kleinschaligheid binnen het bedrijf heeft volgens Han verschillende voordelen. Zo zijn de lijnen kort, wat ervoor zorgt dat het contact gemakkelijk blijft en belangrijke informatie snel op de juiste plek terecht komt. Daarnaast weten de mannen precies wat ze aan elkaar hebben. Hierin zit dan ook de kracht van het bedrijf.

Ondanks dat Han aan de leiding staat van dit bedrijf, is hij nog zeker 75% van zijn tijd op de bouw zelf te vinden. Hier heeft hij de mogelijkheid om direct contact te leggen met klanten, wat essentieel is voor een succesvol eindresultaat. Zo kan Han inspelen op de reacties van zijn klanten en het bouwproces direct hierop aansturen, waardoor klanten gegarandeerd hun droom werkelijkheid zien worden. Daarnaast behoudt Han het plezier in zijn werk door actief aanwezig te zijn op bouwplaatsen. Bouwen is immers nog altijd een grote hobby, waarbij het meemaken van het proces van begin tot eind het meest lonend is.

Met zijn vieren maken we van A tot Z

Bouwbedrijf van den Borst houdt zich voornamelijk bezig met renovaties en verbouwingen, doordat deze diensten zeer goed lopen. Het bedrijf heeft een grote vaste klantenkring opgebouwd, van Roermond tot Venlo. Veel van deze klanten komen jaarlijks terug voor een nieuw project, wat voor Han bevestigt dat het bedrijf vakwerk levert waar mensen tevreden over zijn. Om beter zichtbaar te worden voor de buitenwereld heeft Han ervoor gekozen om een nieuwe website te laten maken. De voornaamste reden hiervoor is dat mensen Bouwbedrijf van den Borst wel kenden, maar niet precies weten wat ze nou eigenlijk doen binnen het bedrijf. Tegenwoordig kan iedereen op www.bouwbedrijfvdborst.nl bekijken wat Bouwbedrijf van den Borst kan doen om hun dromen te realiseren.